ИНОВАЦИЯ: PREMIUM ГАМАТА СЕ РАЗШИРЯВА

31.10.2022 10:50:55

ИНОВАЦИЯ: PREMIUM ГАМАТА СЕ РАЗШИРЯВА

Диагоналните подложки, ремонтните фитили и лепенки на TIP TOP вече се предлагат с иновативния бимодален лепилен слой PREMIUM.

През ноември 2021 г. REMA TIP TOP стана първата компания в света, която пусна подложки за ремонт на гуми с бимодален свързващ слой за изключително висока първоначална адхезия. Първоначално достъпен само за радиални гуми, компанията сега предлага тази иновативна технология за PN подложки за диагонални гуми, както и за ремонтните фитили и лепенки за бързи ремонти на гуми за автомобили и камиони.
Бимодалният свързващ слой е специална комбинация от различни видове каучук, която осигурява изключително висока начална адхезия към гумата, т.нар. Green Tack. REMA TIP TOP вече е подала заявка за патент на тази иновация в ремонта на гуми. Досега бимодалният свързващ слой беше наличен само за подложките PREMIUM от сериите 100, 300 и 500 за радиални гуми.
От месец Октомври PN ремонтните подложки за автомобили, камиони, селскостопански и индустриални гуми, както и продуктите MINICOMBI, REMASTEM и UP също са оборудвани с бимодален свързващ слой за изключително висока първоначална адхезия. Това позволява на сервизите и цеховете за регенерат подобрено приложение с най-висока структурна здравина.
Всички ремонтни материали с бимодален свързващ слой се произвеждат от REMA TIP TOP единствено в Германия. Сериите подложки RAD и PN са сертифицирани за автомобили и камиони съгласно ECE-R 108/109. За бърз ремонт REMA TIP TOP предлага TÜV сертифициран MINICOMBI.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

ИНОВАЦИЯ: PREMIUM ГАМАТА СЕ РАЗШИРЯВА

ИНОВАЦИЯ: PREMIUM ГАМАТА СЕ РАЗШИРЯВА

Диагоналните подложки, ремонтните фитили и лепенки на TIP TOP вече се предлагат с иновативния бимодален лепилен слой PREMIUM.През ноември 2021 г. REMA TIP Диагоналните подложки, ремонтните фитили и лепенки на TIP TOP вече се предлагат с иновативния бимодален лепилен слой PREMIUM.През ноември 2021 г. REMA TIP 2022-10-31T10:50:56+02:00 ИНОВАЦИЯ: PREMIUM ГАМАТА СЕ РАЗШИРЯВА

<p><span>Диагоналните подложки, ремонтните фитили и лепенки на TIP TOP вече се предлагат с иновативния бимодален лепилен слой PREMIUM.</span><br /><br /><span>През ноември 2021 г. REMA TIP TOP стана първата компания в света, която пусна подложки за ремонт на гуми с бимодален свързващ слой за изключително висока първоначална адхезия. Първоначално достъпен само за радиални гуми, компанията сега предлага тази иновативна технология за PN подложки за диагонални гуми, както и за ремонтните фитили и лепенки за бързи ремонти на гуми за автомобили и камиони.</span><br /><span>Бимодалният свързващ слой е специална комбинация от различни видове каучук, която осигурява изключително висока начална адхезия към гумата, т.нар. Green Tack. REMA TIP TOP вече е подала заявка за патент на тази иновация в ремонта на гуми. Досега бимодалният свързващ слой беше наличен само за подложките PREMIUM от сериите 100, 300 и 500 за радиални гуми.</span><br /><span>От месец Октомври PN ремонтните подложки за автомобили, камиони, селскостопански и индустриални гуми, както и продуктите MINICOMBI, REMASTEM и UP също са оборудвани с бимодален свързващ слой за изключително висока първоначална адхезия. Това позволява на сервизите и цеховете за регенерат подобрено приложение с най-висока структурна здравина.</span><br /><span>Всички ремонтни материали с бимодален свързващ слой се произвеждат от REMA TIP TOP единствено в Германия. Сериите подложки RAD и PN са сертифицирани за автомобили и камиони съгласно ECE-R 108/109. За бърз ремонт REMA TIP TOP предлага T&Uuml;V сертифициран MINICOMBI.</span></p>

, , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки