Как да поръчам

ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОРЪЧКИ: ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

Трябва да сте навършили 18 години и да предоставите адрес в България за доставка и плащане. Артикулите се запазват в кошницата за 5 дни, но не се резервират, затова не чакайте прекалено дълго.

Когато приключите с пазаруването, кликнете върху “Кошница", за да направите поръчката. Цената и наличността ще бъдат показани. 

Можете също да редактирате своята поръчка в този момент. Когато сте удовлетворени от поръчката си, преминете към плащането.

Попълвате данните за доставка (не е нужно да сте регистриран потребител), но за да спестите време следващия път, когато пазарувате, можете да изберете да запазите данните за своята карта на нашия защитен сървър, така че да не трябва да ги въвеждате всеки път, когато плащате. 

Ако всичко е наред с попълването на поръчката Ви, ще получите потвърждение по имейла Ви с данните, които сте генерирали. Ако не получите такъв, то не сте я завършили или сте написали грешен имейл.

Ако имате нужда от помощ и съдействие за направата на поръчка може да се свържете с нас на телефон 02/9613298 и 0885917049, или директно чрез Messenger.

След като направите поръчката си, ще получите потвърждение по имейл. Ще бъдете уведомени допълнително по имейл, когато Вашата поръчка бъде изпратена, като ще Ви предоставим линк за проследяване на Вашата поръчка.

Всички поръчки, направени в работен ден до 13:00 ч. се обработват в същия ден, поръчки направени след този час, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

ПРОМЕНИ В ПОРЪЧКИТЕ

Имате възможност да нанесе промени в поръчката си до момента на предаване на стоката от Магазина на куриерската фирма. За промяната, моля, свържете се с Магазина чрез контактната форма в Интернет страницата, по електронната поща на адрес [email protected] или по телефона на номерата, посочени на Интернет страницата.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА: 

Понеделник - Петък: 8:30 - 16:30ч.

Събота - Неделя: Почивни дни

*** Поръчките, направени в събота и неделя, се обработват в понеделник.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки