Методи за плащане

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Изберете начина, по който желаете да платите за Вашите поръчка: наложен платеж в момента на доставката, с банкова карта или банков превод. Можете да изберете метода на плащане в края на поръчката. 

1.1 Наложен платеж: плащате в брой при получаване на поръчката. 

Ако сте избрали опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката. 

Може да заплатите за покупката в брой или с банкова карта на куриера или в офис на куриерската служба. 

Ако поръчката Ви бъде изпратена като две отделни пратки, ще трябва да заплатите на части сумата на куриерската служба. Доказателство за извършване на плащането на куриера е товарителницата, която придружава пратката.

ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Тя заменя касовия бон към фактурата!

1.2 Електронен превод, плащане с банкова карта: при изпращане на заявката за покупка на дадените стоки, можете да извършите плащането чрез дебитна/кредитна карта. 

Това е най-сигурния и бърз начин на пазаруване в Интернет. Средствата постъпват по сметката на Магазина в момента на поръчката, което позволява стоката да бъде изпратена незабавно.

Приемаме всички карти със символа на Mastercard, Maestro или Visa.

Всички транзакции се криптират за Ваша безопасност*.

Ако върнете част от поръчката, разликата ще бъде възстановена във Вашата карта. Ако транзакцията с банкова карта не бъде одобрена, Вашата поръчка ще бъде отменена. Моля, свържете се с Вашата банка или издателя на картата, ако имате някакви въпроси.

* За повече информация относно покупки с банкова карта, моля, прочетете нашата Политика за поверителност.

1.3 Банков превод: след подаване на заявката за покупка с избран метод на плащане „Банков превод“, ще получите съобщение на електронната поща с номер на поръчката. В този случай срока за реализиране на поръчката се удължава, тъй като Магазинът следва да изчака средствата да постъпят по банковата му сметка.

Уникредит Булбанк АД

IBAN: BG13UNCR70001523469905

Банков клиент: РЕМА ТИП-ТОП КОМЕРС ООД

Райфайзенбанк ЕАД 

IBAN: BG13RZBB91551068404107

Банков клиент: РЕМА ТИП-ТОП КОМЕРС ООД

Моля задължително посочвайте номер на поръчката.

АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Поръчката ще бъде анулирана в рамките на 5 работни дни, ако не постъпят суми по банка или чрез другите предвидени начини за плащане, като с превеждане на сумата Клиента дава съгласие за извършване на авансово плащане чл.53 от ЗЗП Чл. 53. (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г.) (1) Доставчикът няма право да приема авансово плащане, освен при изрично съгласие на потребителя за това.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки