Начини за доставка

ДОСТАВКА:

Нашият екип работи усилено - ние ще обработим и подготвим за изпращане поръчката ви в деня на получаването и, като поръчките, направени след 13:00 ч., ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Доставките се извършват до домашен или служебен адрес на клиента, както и до офис на куриер, на територията на България, на лица на възраст над 18 години.

ПЪРВА ПОРЪЧКА:

За да избегнем неволни грешки при попълване на данните ще се свържем с вас по телефон за потвърждение на първата ви поръчка. 

СРОК ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 13:00 ч. от понеделник до петък: доставка* на следващия ден.

За поръчки до 16:30 ч. събота, неделя или в почивен ден: доставка на следващ работен ден.

За палетни пратки: доставка до 3 работни дни.

За доставка използваме комбинация от услугите на Спиди (до адрес и офис), Еконт (до адрес и офис), Транспрес (до адрес за колети и палетни пратки) и Унимастърс (за палетни пратки). 

Вижте график на обслужване Еконт, график на обслужване Спиди и график на обслужване Транспрес за населените места, обслужвани по график.

* Фирма РЕМА ТИП-ТОП КОМЕРС ООД не носи отговорност при по-голямо забавяне на пратките от страна на куриерските фирми.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Всички цени за доставка до България на колетни пратки се изчисляват на база тегло или обем от куриерските фирми, ако не е упоменато друго в страницата на продукта.

За пратки над 20 кг, цената се изчислява на база тегло и адрес за доставка, съгласно най-изгодната тарифа на транспортните фирми, изброени по-горе.

Цените за доставка до България на палетни пратки се изчисляват на база тегло или обем съгласно спецификата* на продуктите.

*ТРАНСПОРТНИ ОГРАНИЧЕНИЯ - ОПАСНИ ТОВАРИ

Някои от нашите продукти съдържат запалими вещества и затова по отношение на тях са въведени ограничения за доставка. 

Този етикет се използва за информиране на превозвача, че пакетът съдържа запалими вещества и има специални изисквания за транспортиране.

ПОЛУЧАВАНЕ НА МЯСТО 

Получаването на място в физическия ни магазин в София е безплатно.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка, валидна за поръчки до 20 кг и над 200 лв.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки