Връщане на стока

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Винаги имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на последната стока(и) от Вашата поръчка.  

Всички преки разходи по връщането на стоката в т.ч. транспортните, са изцяло за сметка на потребителя. В случай, че МАГАЗИНЪТ трябва да заплати таксата за доставка на върнатите стоки, тази сума ще бъде приспадната от сумата, която ще Ви бъде възстановена. 

Ако желаете да върнете нещо, моля, използвайте следните стъпки: 

1) Изпратете попълнен формуляра за упражняване правото на отказ от договора, преди изтичане на периода от 14 дни след като сте получили стоката, на електронна поща: [email protected]. Формулярът може да откриете в Приложение № 1 към Общите условия или да попълните директно Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора.

2) Поставете стоката, която желаете да върнете в пакета, с който е пристигнала Вашата поръчка. Необходимо е да изпратите или предадете стоките и документите (складова разписка, фактура + касов бон - ако има такъв) обратно на РЕМА ТИП-ТОП КОМЕРС ООД не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която сте съобщили за решението си да се откажете от поръчката. 

3) При поръчки, направени и платени с наложен платеж, моля регистрирайте данните на сметката, по която бихте искали да бъде възстановена сумата.   

4) Не забравяйте да запишете номера на Вашата поръчка, в случай на необходимост да се свържете с отдела за "Обслужване на клиенти". 

5) След като връщането Ви бъде регистрирано от нашия склад, ще получите имейл с информация за потвърждение за получаване на върната стока. Възстановяването зависи от вида на плащането, избрано за поръчката:  

  1. В случай на онлайн плащане (кредитна / дебитна карта) - връщането на средствата ще бъде извършено по същия начин, по който е извършено плащането. 
  2. В случай на плащане в брой или с кредитна карта при доставка - средствата ще бъдат възстановени по банковата Ви сметка. Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка. Възстановената сума е в български лев.
  3. В случай на плащане с банков превод - средствата ще бъдат възстановени по банковата Ви сметка. Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка. Възстановената сума е в български лев.

ПРАВО НА ОТКАЗ

Право на отказ може да бъде упражнено в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Стоките са видимо повредени, заводските опаковките са отворени или стоките не са са в оригиналното си състояние. Допълнителна информация може да откриете на адрес Упражни правата си! и в Приложение № 1 към Общите условия. Информация за упражняване на правото на отказ е достъпна в Приложение № 2 към тези Общи условия.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки